onsdag 6 mars 2013

Helgen och lillprinsgråt

God kväll!

Nu blev det visst lite glest mellan inläggen här.. Det blir så när det är mycket på jobbet och när man sedan kommer hem till en gråtande, mammig lillprins, som är mitt inne i någon slags utvecklingsfas. Mina kvällar har ägnats åt att försöka trösta en otröstlig gosse, som till slut har somnat i famnen. Det är tufft när man känner att man inte räcker till.. Nu sover han i alla fall gott, efter endast(!) en halvtimmes gråt.

Helgen som var spenderades med lillkusin Jack, farbror Andreas, Linnea, Storkusin Didrik och farbror Mikael, I lördags var vi till Isaberg, där vi åkte pulka. På kvällen blev det thaimat och Mello-mys här i Gula Huset.

Elliot ville absolut dra pulkan själv. ;)

I söndags blev vi alla bjudna på god mat hos farmor och farfar och där blev vi kvar tills det blev kväll. Prinsarna lekte med storkusinen och gosade med lillkusinen. Tack för en mysig helg, alla som var med! :)

Ludvig och Didrik äter glass!
 
Prinsarna äter efterrätt hos farmor och farfar i sina nya tröjor, de fick av Jack. :)
 
Lille söte Jack!


Nu ska jag pusta ut i soffan en stund! Ha en fin kväll!

Kram Kristin



3 kommentarer:

  1. Men då! Va jobbigt..
    Det är hemskt att hålla om otröstliga barn utan att kunna hjälpa dom. Men det är nog bara en fas som du skriver, det kommer gå över. Fortsätt bara som du gör och håll om honom!

    Hoppas du får pusta ut en stund :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Sv: Usch, feberkramper måste vara hemskt att se! Tacksam över att vi sluppit det än.. för det är väl ganska vanligt?

    Kram igen ;)

    SvaraRadera
  3. Det är säkerligen en fas men det kan ju också kännas jobbigt då man är mitt i den och inte vet vad man ska ta sig till! Det kommer att gå över....
    Härlig helg med hela familjen :)
    Ha en fin dag!
    Kram Sandra

    SvaraRadera