söndag 21 oktober 2012

God frukost och julmarknad

God kväll!

Imorse var det sambons tur att ha sovmorgon. Jag och prinsarna bestämde oss för att baka gott bröd till frukosten, för att överraska pappa. Lillprinsen drack sin välling och storprinsen åt lite yoghurt, sedan satte vi igång. Det blev linfröbröd, som bakades i långpanna. Mycket smidigt när det är ont om tid. De blev goda och mycket saftiga. Vid 10-tiden väcktes pappan i huset och kallades ner till en god frukost. Han blev överraskad! :)


Efter lunch gav vi oss i väg till julmarknaden på Åminne Bruk. Det var mysigt och en viss julstämning infann sig, trots att det bara är oktober. ;) Barnen hittade en julgran, som de var tvungna att titta närmare på. Vi fikade gott och köpte med oss lite glögg och en hel del godis hem. :)





Innan vi åkte hem utforskade vi omgivningarna. Vi kastade sten i den närliggande sjön och stampade i leran. På hem vägen körde vi inom farmor och farfar och lämnade en liten present vi inhandlat på marknaden. Där fikade vi lite till, på kaffe och goda bullar. En bra dag! :)

Nu är dagens lilla novell slut. ;) Jag ska slänga mig i säng! Imorgon börjar storprinsens inskolning. Fy, vad jag är nervös! ;) Sov gott!

Kram Kristin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar