fredag 28 december 2012

Julafton, del 2

Hej igen!

Nu sover våra prinsar gott, efter fredagsmys med chokladtomtar. :) Här kommer fortsättningen på vår julafton.

Efter Kalle Anka kom äntligen den riktiga tomten! Det var en snäll och pratsam tomte som kom hem till oss. ;) Tomten hade med sig paket till barnen. Elliot blev rädd för tomten och satt i mammas famn mest hela tiden.
Ludvig hämtade sitt paket och gav tomten en kram. :)

Tomten fick en kram av farmor.

När barnens paket var öppnade sänkte sig julfriden över Gula Huset. ;) Vi drack kaffe och glögg och åt en hel massa godis.


Sådan mor, sådan son. Lillprinsen tycker att det behöver tändas fler ljus. ;)
Sedan var det dags för oss vuxna att få våra julklappar. Vi hade köpt två klappar var och dessa lottades ut, genom att man drog en lapp med ett nummer på. Sedan fick man det paket som hade samma nummer. Detta var lyckat och alla blev glada och nöjda. Sedan blev det mer godis, prat och nostalgifilm från sambons barndom. Jättekul att se! :)

Tack alla för en jättemysig julafton! Och tack för alla fina julklappar vi fick! :) Barnen har lekt flitigt med sina klappar de senaste dagarna.

Juldagen spenderades hemma hos farmor och farfar, där vi blev bjudna på middag. :)

I mellandagarna har vi även hunnit med lite shopping och lite utelek. Och så har vi varit förkylda också. :( Mest mamman. Men nu hoppas vi att vi snart blir helt friska, så vi kan åka och fira jul hos mormor också.

Nu kom sambon hem med asiatisk hämtmat till oss. Mums! (Man är ju lite lagom trött på julmat nu..;) Sedan ska vi fortsätta titta på "Sagan om ringen" - triologin, som vi började se för ett par kvällar sedan. Vi har sett den flera gånger innan, men nu vill vi ha den färsk i minnet. Vi ska nämligen gå och se den nya "Hobbit", på bio, efter nyår. Ha en fin kväll!

Kram Kristin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar