tisdag 4 december 2012

Snö och julpyssel

God kväll!

Imorse var vi helt insnöade här i Gula Huset, trots att sambon varit ute och skottat igår kväll. Plogbilen hade lagt upp en enorm snövall här utanför, som jag omöjligt kunde skotta undan, med två barn runt benen. Så det blev ingen förskola för storprinsen idag. Han blev nog lite besviken, för han har inte varit på speciellt gott humör. ;)

Det är inte lätt att underhålla en tjurig treåring och en supermammig ettåring en hel lång dag.. Vi har tittat på film, lekt och så har vi pysslat en liten stund. Vi gjorde en smällkaramell. Ja, en. Det blev inga fler, för det tillät inte storprinsens humör. ;)




Sen har vi haft farmor här på besök. Hon såg efter prinsarna, medan jag skottade bort den värsta snövallen nere vid vägen. Sen blev det lite fika och otaliga kex och pepparkakor åkte ner i de små prinsmagarna. Och kanske är det som de säger? Att man blir snäll av pepparkakor. För sedan var det bara glada miner här i Gula Huset. Eller så var det farmors förtjänst. :)

Senare på eftermiddagen slocknade prinsarna i soffan. ;) Skönt för mamman att vila huvudet en stund, men inte så bra när prinsarna skulle läggas för natten.


Så här ser det ut utanför huset just nu.



Ha en fin kväll!

Kram Kristin

2 kommentarer:

  1. Hihi känner igen det där ;)

    Så fin karamell ;)
    Måste nog köpa på oss lite silkespapper så vi också kan göra ett par, bra barnpyssel ju :)

    Här snöar det än, så imorgon får nog mina stanna hemma från dagis.. Blev för tufft att komma fram till dagis idag ju, så skippar gärna det imorgon :P
    Bara att komma fram till bilen var omöjligt.. Och korgen under vagnen i all snö va NTE lätt..

    Sov gott!
    Kram Frederica

    SvaraRadera
  2. Visst är det mysigt att snön kom =) Här har jag en sjuk lilltjej så vi får se vad vi ska roa oss med. Ha en fin dag nu!
    Kram från mig =)

    SvaraRadera