lördag 5 januari 2013

Myskväll, promenad och gardin

God kväll!

Igår var jag och sambon iväg på vår barnfria kväll. Vi började med att titta lite i affärer och så köpte vi lite nya kläder åt prinsarna. Sedan åt vi god mat på mysig restaurang. Efter det blev det en promenad, i väntan på att bion skulle börja. Så fick vi då äntligen se "Hobbit", som vi väntat på. Den var bra! Synd bara att det dröjer ett helt år innan vi får se fortsättningen.



Vi var hemma vid 12-tiden på kvällen och vi hade bestämt med farmor och farfar att om prinsarna sov, så skulle de sova kvar där. Elliot sov gott, men Ludvig hade lyckats hålla sig vaken. :) Knasungen väntade på att vi skulle hämta honom. Så vi hämtade hem våra små och innan klockan var ett sov vi gott alla fyra. Tack så mycket för hjälpen, farmor och farfar! :)

Idag har vi varit lite trötta alla fyra. I förmiddags gick vi en lång promenad och lekte på en lekplats, i det fina vädret. På vägen hem somnade lillprinsen gott i vagnen.




Prinsarna hittade en ensam liten snöhög, som tvunget måste undersökas.

Annars har vi mest varit hemma och vilat oss idag. Vi har plockat undan lite julsaker och så har jag faktiskt sytt klart gardinen till lekrummet. Bilder får ni se imorgon, när jag har fotat i dagsljus. Nu blir det en film och ännu mer popcorn för oss. ;) Vad gör ni ikväll? Hoppas ni har en mysig lördagskväll!

Kram Kristin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar